Clara Nilsson


Jag som jobbar bakom kameran heter Clara Nilsson, 23 år och är bosatt utanför Malmö med min sambo och våra två katter, fem minuter bort bor även min häst Sillen.

När jag fick min allra första kamera var hästar det självklara valet och därifrån tog det fart. Intresset har stannat i över 10 år nu och min passion blir bara större och större. Jag älskar att kunna skapa konst som uttrycker känslor, passion och elegans även i dom råaste miljöerna.

Att få utforska nya miljöer och att fotografera med andra kollegor, då det ger så mycket inspiration och möjlighet till att hela tiden utvecklas.

“Once photography enters your bloodstream, it is like a disease.” - Anonymous
hästfotograf i skåne

Recensioner

“Vi sökte en fotograf med driv och självständighet att kunna bolla fram bästa tänkbara scenario för att skapa den känsla vi behövde för våra bilder. Vi jobbar kontinuerligt och mycket med detaljer då vi alltid utgår från produkten i fokuset. Clara har alla kvalitéer för det perfekt slutresultatet vi önskar oss! Då hon nu finns hos oss på heltid, tror jag säger en del hur nöjda vi är.
-Alltid tillmötesgående
-Flexibel och positiv
-Ser alltid till att leverera!”

“Clara är en fantastisk fotograf! Hon vet precis hur hon vill ha hästen för att få fram det bästa och har alltid bra idéer för att leverera fantastiska bilder. Jag använder alltid Clara när jag behöver nya bilder och blir lika imponerad av resultatet varje gång, en proffsig och ambitiös fotograf”

“Grymt imponerad över Clara! Fantastiska bilder, väldigt trevlig och proffsig och fick en att känna sig bekväm framför kameran! Rekommenderar starkt!”

“Rekommenderar verkligen Clara som fotograf! Hon har öga för annorlunda vinklar och även häst i rörelse . Jag valde en magisk plats där jag ville ha bilder på min hästar och passade på att vara med på några bilder själv. Clara är prisvärd och öppen för alla förslag!”